Parcul Turistic In Salina Ocnele Mari S-a Deschis

Astazi 5 Septembrie la Ocnele Mari s-a deschis primul parc turistic sub pamant din Jud Valcea. Cu toate ca Doamna Ministru Elena Udrea nu si-a facut aparitia,  la deschidere au participat o gama larga de presonalitati judetene si locale cum ar fi Presedintele Consiliului Judetean Dl. Ion Calea, Primarul Ramnicului, Dl. Mircia Gutau, Prefectul Remus Grigorescu, Primarul Ocnelor Mari Dl. Petre Iordache, Presedintele PNL Valcea Dl. Emilian Francu, Directorul Muzeului Judetean de Istorie si Presedintele TNL Valcea Dl. Claudiu Tulugea si secretarul Biroului Politic Teritorial al organizatiei TNL Valcea Carol Terteci  si multe alte persoane publice. In interior, putem gasii diverse atractii de la leagane si mese de ping-pong pana la terenuri de baschet si minifotbal. Tot in interiorul minei de sare gasim si o biserica, fantana arteziana, magazin de suveniruri si muzeul sarii. Astazi au avut loc in interior o serie de evenimente la care a fost prezent Înalt Prea Sfinţitul Gherasim Cristea care a sfintit biserca de sare, si  Filarmonica “Ion Dumitrescu” Ramnicu Valcea care a sustinut un concert.

Pentru mai multe detalii despre cazare, preturi, locatie si mult mai multe poze intrati aici

Advertisements

6 thoughts on “Parcul Turistic In Salina Ocnele Mari S-a Deschis

 1. Domnule Lucian va felicit pentru curajul de a va face un blog personal si de faptul ca reusiti sa transmiteti la cald evenimentele din localitatea in care locuiti. Pe langa aceasta vreau sa va si critic pentru faptul ca nu va folositi toata imaginatiea in compunerea acestor texte. Sper ca pe viitor sa reusiti sa iesiti din tipare si sa dati totul din dumneavoastra pentru ca acest blog sa fie cat mai vizitat.

 2. Ce cauta astia de la pnl la inaugurare. Niste inapti care nu au ce cauta in politica. Sunt foarte fericit ca a fost invitat de domnul Iordache presedintele consiliului judetean, cetatean de onoare al Ocnelor, domnul Calea. Pacat ca nepotii nu ii impartasec ideile si principiile de viata cat si politice, acestia facand parte din acelasi pnl, condus la nivel judetean de un personaj ghidat doar de interesele proprii si a grupului de interese care ii tine trena.

  1. Membri Partidului National Liberal au tot dreptul sa fie prezenti la aceasta manifestare deoarece sunt persoane publice si pentru ca Dl Emilian Francu este senator de Valcea.

 3. Domnule Melin Ferencu,

  In primul rand democratia ne permite, ca cetatean, sa participam la orice eveniment social, asa ca ura d-voastra nefondata fata de liberali nu are rost in contextul actual.
  In al doilea rand, limbajul folosit este unul inadecvat unei discutii politice; va rog sa folositi initiale atunci cand pomeniti nume de partide politice.
  In concluzie, doresc sa spun ca liderul liberal este o persoana respectabila care a demostrat localitatii noastre ca banii pot ajunge in bugetul primariei. Gestiunea intra insa in responsabilitatea primariei, adica a mult-iubitului vostru domn Iordache Petre…

 4. Tin sa-i raspund celui care contesta prezenta membrilor PNL la inaugurarea salinei. In ceea ce ma priveste, am fost prezent in calitate de muzeograf si fiind unul din organizatorii miniexpozitiei de arheologie din ziua respectiva. Lucian nu cred ca stia ca am si calitatea de masterand in arheologie preistorica si-i multumesc ca pentru el sunt persoana publica si nu un inapt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s