Totusi S-ar Putea Sa Vina ;)

Petre Iordache, primarul statiunii Ocnele Mari, a declarat ca, in aproximativ doua saptamani, ministrul Turismului, Elena Udrea va vizita parcul din Salina Cocenesti. “Intentionam sa ii cerem doamnei ministru sprijinul pentru a aduce acest parc la standarde superioare de dotare”, a afirmat primarul.

Advertisements

2 thoughts on “Totusi S-ar Putea Sa Vina ;)

  1. Daca o sa vina ar face un mare bine localitatii. Doamna Udrea este o femeie desavarsita din toate punctele de vedere. Sa ai asa o somitate de nivel national inseamna foarte mult pentru cea ce inseamna Ocnele Mari, iar domnul Iordache se descurca foarte bine reusind sa invite asemenea personalitati. Eu cred ca in scurt timp, la legaturile pe care le are la nivel national, domnul Petre Iordache il va depasii pe mentorul sau domnul Mircia Gutau la toate capitolele posibile. Felicitari pentru munca depusa in dezvoltarea localitatii si tineti-o tot asa.

  2. Nu se poate asa ceva. Cred ca o sa ma sinucid cu o supradoza de medicamente daca vine asta pe la noi in judet dupe ce ca am auzit ca are legaturi si pe la Voineasa iar, de cateva saptamani imi vine sa sparg televizorul cand ii vad (Boc poc, Traianus, Elena (alta dar cam la fel) Geonas, etc.)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s