Crin Antonescu Presedinte !!

Untitled-1111

De astazi cursa noastra a inceput. Odata cu lansarea de azi a candidatului PNL la Presedintia Romaniei si noi ne-am lansat intr-o lupta apriga cu toti cei care vor binele lor si raul Romaniei. Avem ocazia sa alegem un o persoana care pana acum nu a fost implicat in nici un scandal gen ” flota ” , ” matusa Tamara ” si multe altele. Dupa parerea mea Crin Antonescu este solutia ce-a mai potrivita in momentul de fata. Daca continuam cu Basescu o sa fie vai de noi mai rau decat suntem, daca ma gandesc la Geoana imi vine sa plang si mi-e mila de cei care il voteaza pe ” prostanac ” si de restul nu mai vorbesc, partea mioritica : George Becali si Vadim Tudor sa ne fereasca Dumnezeu, iar in ceea ce il priveste pe Dl Sorin Oprescu este si el o persoana foarte bine pregatita, dar mai are multe de facut in capitala noastra.

Asa ca am analizat problema din toate aspectele : cultural unde suntem foarte jos, economic la fel, infrastructura unde este vai de basca noastra si multe alte domenii cum ar fi sanatatea si educatia unde la fel e vai de noi trebuie sa abordam altfel situatia, ne trebuie ceva nou, ceva ce pana acum nu am mai avut si nu s-a mai intamplat de foarte mult timp, cand Romania prosperase si ajunsese a 5 a putere economica din Europa. Acum nu avem decat sa asteptam si sa vedem poporul roman ce vrea : un presedinte care face baie de multime rade si danseaza cand noi nu avem locuri de munca sau un presedinte care sa poata schimba ceva in tara asta !

Tu Decizi ! E In Puterea Ta Sa Schimbi Puterea Lor !

Mergi la VOT !! si Voteaza cu Capul nu cu Stomacul !

Advertisements

3 thoughts on “Crin Antonescu Presedinte !!

  1. Bineinteles ca tu esti PNL-ist, este evident … este logic ca iti sustii liderul si este normal sa o faci daca te-ai inhamat la un astfel de jug. Cat despre faptul ca spuneti ca v-ati angajat intr-o lupta “apriga” impotriva celor care vor raul Romaniei… aici ai gresit pentru ca noi oamenii aia de rand pe care ii multumiti voi cu pungi si etc nu suntem asa de fraieri incat sa nu vedem ca ineptiile D-nului Crin au aruncat tara intr-un haos pus la cale de PNL PSD si restul care or mai fi; ati declansat o criza politica ce nu trebuia sa apara, si voi aveti tupeul sa ziceti ca faceti ceva pentru tara? Probabil glia mioritica s-a intiparit atat de gresit in neuronii unui creier blond cu ochi albastrii incat Geoana plange, Vadim numara oile lui Becali, Marko se plange ca isi pierde….”minoritatea” si alte si alte povesti de adormit prostimea. Cum poti sustine un om care ne vorbeste de batranii nostri sau de lucruri frumoase cand tocmai el a avut apucaturi animalice in parlamentul ala infect si plin de idioti. Va inscrieti in partide cu gandul ca sa ajungeti ca ei, nu sa faceti ceva din tara asta cat a mai ramas din ea. Va spun sincer ca se poate trai foarte bine si din afara vietii “politice” si nu are rost sa faci o propaganda unui astfel de ins patandu-ti tu …. blog-ul !

    1. Sunt PNL-ist este adevarat, dar m-am inscris in partidul acesta cu scopul de a face bine aici unde stau eu si oricum nu e ceea ce crezi tu cum consideri ca sunt toti, aici este altceva avem ce-a mai activa organizatie de tineret din tot Jud Valcea, nu din propaganda cu mici si bere nu cum ai spus tu pungi si tot felul ci prin actiunile pe care le facem si modul de a sta si ai asculta of-ul localnicilor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s