Basescu Pleaca Ca Favorit ! :)))

Cum zicea pe vremuri “Tata Puiu” Iordanescu : “Cehia si Olanda porneste ca favorite” acum la alegerile prezidentiale este cam aceasi situatie. Olanda (PD-L – Traian Basescu), Cehia (PSD-Mircea Geoana) si Romania ( PNL-Crin Antonescu) se confrunta intr-o lupta apriga pe viata si pe moarte din care numai una poate iesi castigatoare. Dintre aceste 3 echipe, numai una lupta pentru numele patriei noastre. Cum s-a intamplat atunci Romania a reusit sa invinga Cehia fara probleme cu ajutorul daruintei de care au dat dovada tricolorii, asa si acum PNL-ul poate surclasa PSD-ul cu ajutorul echipei liberale care lupta pentru un ideal. Mai ramane nuca prea tare inca de spart; Olanda cu care ne chinuim inca de la preliminarile trecute, acum la aceste preliminarii am fost mai puternici si printr-o daruinta extraordinara am reusit sa invingem si Olanda.

Cotele Participantilor

Asa acum speram noi toti romanii, la fel cum vroiam sa batem Olanda la Constanta in 2007, sa invinga Romania prin Crin Antonescu si acum in 2009 si sa ne calificam si noi in competitia tarilor occidentale.

Dupa cum vedeti Crin Antonescu pleaca si de aceasta data cu sansa a III-a cu o cota care nu prea ii da sanse, dar nu intodeauna statistica corespunde, chiar daca Mircea Geoana si cu Traian Basescu “porneste” ca favoriti tot am increderea ca Crin Antonescu poate face o figura frumoasa si cu o echipa puternica sa castige alegerile, deoarece prin el castiga toata Romania. Asa ca oameni buni nu mai ascultati ce zic Geoana si Basescu pentru ca daca cautati o sa vedeti ca sunt aceleasi vorbe pe care le auziti de 20 de ani din partea tuturor politicienilor.

Dragi Romani mergeti la vot si votati, dar .. mai intai informati-va cititi ascultati ce au de zis toti candidatii si dupa aceea sa faceti pasul. Nu va mai lasati influentati de mici si bere, de indemnuri la prosperitate, ascultati de ceea ce considerati ca sunt adevaruri si de realitatile zilnice.

Mergeti la Vot si Votati !!!  Este foarte important !!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s