Ape tulburi in marea romanie ….

După ce a trecut doar o luna din noul an , România se confruntă cu tot felul de probleme din ce in ce mai serioase. Scandalul cu “ flacara albastră “ a fost doar un foc de paie pe langă ce o sa urmeze. După ce ne-am împrumutat la FMI milioane de euro, de o să platim pană la adanci batraneţi, avem de îndurat strigătele de disperare ale milioanelor de români care urmează să rămână fără loc de munca, şi a milioanelor de tineri care nu au ce face in România „ Basesciană “, tineri care „ nu s-au născut în locul potrivit “ cum zice GuessWho în melodia lui.

Altceva ce să mai zicem … Mutu se pare că iar s-a apucat de prostii ( cu toate că nu cred ), Chivu s-a accidentat, echipele de fotbal româneşti nu o duc prea bine, se zice că legea a început să îsi facă treaba arestându-l pe primarul Râmnicului Vâlcea şi eliberându-i pe Gheorghe Constantin şi Cornel Penescu din arest, Domnul Ministru Berceanu va face baze de date cu plaţile rovinietelor şi multe alte lucruri tampite.

Ţara noastră începe să se ducă de râpă, o ţara datoare, cu locuri de munca puţine , şomaj mare, infrastructură deficitara, sport din ce în ce mai slab şi lista continua.

După cum zice un proverb românesc „ Ţara arde şi baba se piaptănă ”. Nea Base’ si  nea Boc’ n-au treaba, ei se joacă cu tot felul de vrăjitorii „ voodoo ” sau ce zic ei că sunt.

Eu zic să ne lase naiba în pace sau să se apuce calumea de treaba că de aia au fost aleşi !!!!

P.S. Uitasem ca stiu de ce nu fac nimic … ei se ceartă pe mere si pere …..

Melodie care se potriveste cu decorul românesc ! Ascultaţi …

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s