Happy Ending …

Filmul ” Avatar “, cel care a fost atat de asteptat si despre care s-au spus atatea si atatea, este unul din cele mai frumoase filme pe care le-am vazut. Nu pentru ca are nenumarate efecte vizuale si audio neintalnite pana acum intr-un alt film (  ” Star Wars ” se apropie doar  ) ,  ci pentru ca are o poveste foarte complexa si foarte emotionanta.

In timp ce vizionezi acest film iti trec prin cap tot felul de lucruri. Ramai uimit ce opera de arta au realizat producatorii filmului. Peisajele sunt nemaipomenite si de neimaginat pana acum. Personajele deasemenea sunt incredibile si actiunea care imbina realitatea cu oameni din viitor, tehnologii avansate si rautate de nedescris, cu locuitorii Planetei Pandora, Na’vi, care sunt simpli si totodata complicati, care traiesc in perfecta aromie cu natura si al caror camin urmeaza sa fie profanat de catre oamenii insetati de bani si putere care sunt in stare sa zdrobeasca tot ce le sta in cale.

Toate aceste lucruri sunt insa eclipsate de povestea de dragoste, dintre personajul principal Jake Sully si fiica conducatorului Na’vi, Neytiri, care se naste pe neasteptate.

Mai departe va las sa descoperiti singuri in film. Cu alte cuvinte acest film primeste un 10 bine meritat si cred ca este un candidat serios pentru oscar.

Numai bine va urez … si … VIZIONARE PLACUTA !!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s