Decorat din Închisoare

Zi plină de evenimente astăzi la Primăria Râmnicu Vâlcea. Primarul Mircia Gutău a fost declarat cetăţean de onoare al oraşului. Într-o sedinţă prezidată de viceprimarul Romeo Rădulescu, consilierii locali au avut pe ordinea de zi două puncte. Primul, cel de modificare a regulamentului, iar cel de-al doilea de acordare a titlului de cetăţean de onoare.

Iniţial regulamentul nu prevedea acordarea acestui titlu unei persoane care a încalcat legea, însa consilierii au scăpat de acest detaliu şi au adăugat înca o categorie de beneficiar al acestui titlu, primari aleşi de două ori consecutiv prin votul populaţiei.

Această distincţie i-a fost acordată datorită miilor de vâlceni care au semnat o petiţie pentru ca acest lucru sa se realizeze. Reprezentanţii primariei sustin ca înmanarea titlului va avea loc la Penitenciarul Colibaşi sau la prima înfaţişare în instanţă unde Gutău contestă decizia ICCJ.

În concluzie se pare că şi când o duce rău o duce bine şi după cum se văd lucrurile poate, cine stie, scapa si de condamnare că nu cred ca îi este prea greu.

Advertisements

2 thoughts on “Decorat din Închisoare

  1. Credeam că popii zburători, EBA la Bruxelles, flacăra violet & vrăjitoarea Cireşica – toate acestea şi alte câteva reprezintă o culme a penibilului şi ridicolului mioriticului. Ei bine, NU! Realitatea, prebuna şi neiertătoarea realitate, ţine să mă contrazică.

    Am un nou scop în viaţă: VREAU SĂ AJUNG CETĂŢEAN DE ONOARE!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s