NO Basescu Day !!

2 Aprilie 2010, No Basescu Day !

Poate stiti poate nu, astazi tinerii din Romania au nominalizat ziua de 2 aprilie ca fiind O zi fara Basescu pentru Tineri !

Actiunea s-a desfasurat la scala nationala ideea pornind de la tinerii din Bucuresti si a inceput la ora 17:00.

Aceasta actiune s-a desfasurat si in Rm Valcea, oras PD-List,  iar cetatenii orasului ne-au felicitat pentru curajul si ideea foarte buna pe care am avut-o.

Initial la Valcea nu era programata aceasta actiune dar o tanara domnisoara pe nume Ana Preoteasa a venit cu ideea sa facem si la noi in oras.

Initial am pornit la drum fara un plan si fara sa chemam prieteni si cunostinte dupa cum puteti vedea, dar dupa ce am marsaluit pe strada acompaniati de soferii care ne salutau initiativa am reusit sa strangem cat mai multi tineri.

Dupa ce am parcurs o parte din oras, in centru am reusit sa mai atragem o serie de tineri si am avansat in continuare prin oras, oamenii laudandu-ne tot timpul pentru ceea ce facem.

In timp ce numarul tinerilor crestea, si dupa ce am traversat si Scuarul Mircea Cel Batran ..

Alesii locali de culoare portocalie au trimis dupa noi 2 politisti comunitari cu scopul de a ne trimite acasa si de a nu trezii lumea la realitate …

Ei incepand sa ne zica sa nu mai afisam baner-ul si sa terminam cu prostiile astea ( tipic comunist ) si tin pe aceasta cale sa le multumesc colegilor de la TSD Valcea care ne-au sustinut in lupta cu autoritatile.

Dupa toate cele intamplate spun ca actiunea a fost foarte benefica si ca oamenii s-au comportat admirabil.

P.S. – Autorul pozelor fiind eu, nu am putut sa apar in ele 😀

P.S.S – Am uitat un lucru, bine ca Ana mi-a adus aminte.

In timpul miscarii noastre violet ne-am intalnit cu viceprimarul Ramnicului, candidatul pdl-ului la primarie care a tinut sa precizeze ca ne facem de ras cu aceasta actiune si ca suntem masa de manevra a cuiva… Intrebat daca este de parere ca tinerii nu pot avea initiativa propie, opinii propii, a raspus clar : nu!
Asadar dragii mei asta este parerea puterii despre noi tinerii (nu ca ar fi vre-o noutate) ( Ana PREOTEASA )

Advertisements

7 thoughts on “NO Basescu Day !!

  1. Lucian a uitat sa precizeze ca in timpul miscarii noastre violet ne-am intalnit cu viceprimarul Ramnicului, candidatul pdl-ului la primarie care a tinut sa precizeze ca ne facem de ras cu aceasta actiune si ca suntem masa de manevra a cuiva… Intrebat daca este de parere ca tinerii nu pot avea initiativa propie, opinii propii, a raspus clar : nu!
    Asadar dragii mei asta este parerea puterii despre noi tinerii (nu ca ar fi vre-o noutate) .

  2. Trebuia sa ii fac si o poza in timp ce ne explica cum sta treaba la ei in partid, cum ei isi controleaza tinerii si toate cele ..

  3. Felicitari tuturor pentru initierea acestei miscari!!! Felicitari Ana Preoteasa , Felicitari Lucian Vulpe pentru ce ai publicat , Felicitari tuturor celor care au participat!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s