Romania … Inceput de sfarsit ?

Dupa cum vede toata lumea la televizor, Basescu in calitate de Presedinte, Premier, Parlament, Guvern si lista contiuna face ravagii in economia si vietile Romaniei si romanilor. Taie tot. Taie salarii, taie pensii, taie somaj, de parca poporul trebuie sa traga pentru greselile pe care le fac ei, reprezentanii nostri alesi prin vot (cumparat cu un kg de zahar sau litru de ulei, dar astea sunt detalii) chipurile ca sa ne fie bine noua si tarii acesteia.

Sunt curios oare … unde sunt acum militantii din campaniile electorale sa vina sa explice oamenilor De ce micsoreaza pensiile cu 15% ?, De ce micsoreaza salariile profesorilor ? si multe alte lucruri spuse in toamna trecuta care, acum sunt rastalmacite si spuse fix pe dos. Se pare ca ii doare in dos de oameni si de tara.

Comunistii … unde or fi ei oare ???? Intrebare la care raspundeti printr-o simpla apasare de buton a telecomenzii televizorului !

Ce sa mai spunem … asteptam si asteptam … ca cine stie poate trecem si peste asta  !

P.S. Oricum in urmatorii 4 ani nu cred, dar nu cred ca o sa ne fie si noua bine o clipa. Dupa aceea poate o sa o avem pe Doamna Udrea presedinte. Va dati seama cum o sa fie … toti omologii prezidentiali din alte tari or sa stea la coada sa se intalneasca cu Miss Nutzi  si beneficiile or sa fie mult mai multe si variate pe langa reformarea statului … ;))

Doamne Ajuta !!

Advertisements

5 thoughts on “Romania … Inceput de sfarsit ?

  1. Intradevar este rusinos ce se intampla , dar trebuie sa fim tari si de acum incolo sa ne gandim de 3 ori inainte de a lua o decizie , inainte de a merge pe increderea unor persoane , inainte de a face orice lucru!!! Vor venii vremuri grele ,cred ca vor venii vremuri comparabile cu anii 44′ diferenta fiind doar tehnologia in ziua de azi!!! Intradevar noi avem o tara care ar putea fi scoasa din ”rahat ” doar cu ceva simplu bazat pe turism … investitii , proiecte pe turism , ar trebuii sa recladim tot ce s-a derapanat de pe vremea ”TOVARASULUI” , ar trebuii sa incercam sa copiem modelul TURCIEI , GRECIEI IN TOT CEEA CE INSEAMNA TURISM!!!

  2. CU toate ca este contestata, eu vad si bunatatea si curajul Elenei Udrea de a iesi in fata intr-un asemenea scandal.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s