Ploaie De Goluri La Revenire

Astazi s-au jucat meciurile etapei  a V-a din Liga a V-a (Seria I) etapa care a coincis cu revenirea Minerului Ocnele Mari pe iarba din Ocnita dupa o perioada in care au jucat numai in deplasare. Revenirea acasa a fost de bun augur deoarece acestia s-au descurcat extraordinar reusind o victorie la scor (6-0 ) in fata celor de la Viitorul Calimanesti care nu au pus nici un fel de problema gazdelor.

Terenul arata cat de cat bine, tinand cont ca nu s-a mai jucat fotbal aici de foarte mult timp, timp in care numai vacile si copii mai calcau iarba, dar cu trecerea timpului si cu ajutorul cat mai sustinut al autoritatilor sunt sanse ca acest teren de fotbal sa se prezinte in conditii prielnice desfasurarii unui fotbal de calitate.

Meciul a fost foarte spectaculos, fiecare repriza bucurandu-ne de goluri multe.  De remarcat in acest meci au fost atacantul Minerului, Alexandru Mot (9) care a reusit o tripla in poarta celor de la Viitorul Calimanesti si un super gol marcat de mijlocasul minerilor ŢuŢi(5) printr-un voleu de la marginea careului in vinclul portii Calimanestiului, gol prin care reuseste dubla.

Dupa meciul de astazi  Minerului Ocnele Mari acumuleaza 12 puncte si cu un golaveraj mult superior adversarelor din Seria I (26-6) trece momentan pe prima pozitie.

Multa Bafta !!!!  HAI MINERUL !!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s