Micii Mineri Din Ocnele Mari

      Astazi am asistat la antrenamentul micilor mineri din Ocnele Mari. Dupa ce echipa mare a promovat in Liga a – IV-a febra fotbalului a cuprins toata localitatea si toti parintii si-au trimis copiii la antrenamente. Sub indrumarea atenta a Antrenorului de copii Sorin SOGOR acestia tind ca peste cativa ani sa duca fotbalul din Ocnele Mari la cele mai innalte nivele.

      Ca la toate grupele de copii si aici la Ocnele Mari gasim tinere talente care sunt innascute pentru a juca fotbal dar si micuti care nu sunt chiar asa de talentati, dar trag din rasputeri pentru ajunge fotbalisti. Dragostea lor pentru fotbal este nemarginita. Alearga, se lupta pentru fiecare balon, se supara cand nu le reusesc micile lor  ” floricele “, cand gresesc fac ture de teren; mai mare dragul sa te uiti la ei si iti trece prin minte ca poate asa au inceput si marile legende ale fotbalului. Unul ca Zidane, Raul, Ronaldo sau Maldini sigur la fel se zbateau pe teren cand inca mingea era mult prea mare pentru piciorusele lor dar totusi au reusit sa creasca si sa ajunga in inimile oamenilor si sa incante pe teren.


      Sper ca in aceste poze sa fi imortalizat cel putin un jucator care sa ajunga candva sa reprezinte Romania la un turneu final si sa faca fericiti 20 de mil de romani nostalgici dupa Generatia de Aur. Ii urez  spor si multa rabdare lui  ” Sorinnacio ” care poate ca deja i-a descoperit pe viitorii Hagi, Popescu sau Petrescu, dar numai cu timpul o sa ne dam si noi seama, iar copiilor le urez spor la munca pentru ca numai prin munca pot ajunge unde vor.

Advertisements

2 thoughts on “Micii Mineri Din Ocnele Mari

  1. intresant articolo…..
    am o singura intrebare pt tine, de ce ti-ai batut capul sa scrii despre ceva in ceeace nici tu nu crezi????

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s