Normalitate

23 ianuarie 2015 – O zi istorica

Biserica Ortodoxa Romana a primit o palma grea de la anul 2015. Se pare ca intr-un final cineva s-a trezit din starea latenta si a facut ca religia obligatorie in scoli sa dispara definitiv, aplicad o regula noua, democratica dar in acelasi timp controversata de catre cei care pur si simplu nu si-au revenit din perioada de maltratare si subminare a constiintei din perioada comunista. Binenteles ca vocea care rasuna cel mai tare in acest sens este cea a Patriarhului Daniel care scolit si invatat cu practicile comuniste ale vremii in care a crescut inghite in sec si i se pare ca mancarea nu mai are acelasi gust. Masina de manipulare si propaganda e pe cale de disparitie si trebuie sa munceasca mai mult acum deoarece trebuie sa ii convinga pe parintii „credinciosi” sa faca o cerere in folosul BOR. Profesorii de religie din pacate este posibil sa ramana fara un loc de munca, dar asta e alegerea facuta de ei si se pot angaja oricand ca preoti in vreo parohie asta daca au suficiente resurse financiare pentru spaga.

Textul prin care argumenteaza decizia Curtea Constitutionala este dur si adevarat, dar asemanator cu un pumn in ficat aplicat mafiei religiilor.

qawsedrft

(Text extras din Monitorul Oficial  http://www.monitoruloficial.ro/emonitornew/emonviewmof.php?fid=MS43MTk3MDIyMzQzMTk4RSszMA== )

Cum a inceput …

awsdfghjk

(Sursa : Adevarul.ro)

Un inceput de an bun prin care speranta ca in viitor tara noastra o sa ajunga una normala este redata. Nu stiu al cui este meritul, nu conteaza foarte mult important este ca avansam incet dar sigur.

Acum o sa postez cateva dintre afirmatiile capilor bisericii din diverse publicatii

ASDGFJ

(Sursa : HotNews)

wasedrfgthjk

(Sursa : HotNews)

wasedrftyhujklytr4tse

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s